Визначення показників якості продукції рослинництва і тваринництва

  • Органолептична оцінка якості зерна
  • Кількість сирого протеїну та вміст азоту
  • Олійність (в олійних та ефіроолійних культурах) (з обов'язковим визначенням вологості)
  • Сирий жир
  • Кількість клейковини механічним методом (система "Глютоматік")
  • Вологість стандартним методом
  • Кількість та якість клейковини
  • Число падіння (пшениця, жито, тритікале)
  • Скловидність (пшениця, кукурудза)
  • Показники якості методом інфрачервоної спектроскопії (Infratec)
  • Натура зерна
  • Вміст домішок у зерні
  • Хлібопекарські властивості (альвеоконсистограф) в зерні та борошні
  • Моно- та дисахариди
  • Вміст сирої клітковини
  • Загальна кислотність
  • Кислотне число жиру
  • Активність уреази
  • Крохмаль
  • Кислотне число (олія)
  • Аналіз проби на чистоту, схожість, вологість, заселеність шкідниками, життєздатність та крупність, енергія проростання
  • Маса 1000 шт. насінин
  • Сухі розчинні речовини
  • Цукор у цукрових буряках
  • Сухі речовини
  • Перетравність протеїну тваринного походження
  • Фосфор
  • Вітамін А та С
  • Вміст золи
  • Амінокислотний аналіз с/г сировини, продуктів тваринного та рослинного походження (15 амінокислот)
  • Вміст ерукової кислоти
  • Жирнокислотний склад олій рослинного походження та жирів тваринного походження
  • ß-каротин
  • Вміст макро- та мікроелементів (кальцій, калій, натрій, кобальт, залізо, магній, марганець, мідь та цинк)

Молекулярна діагностика продукції рослинництва та тваринництва

  • Виявлення та ідентифікація збудників інфекційних хвороб (лейкоз, туберкульоз та ін.) методом ПЛР в реальному часі та ІФА
  • Генетипування та ДНК паспортизація цінних порід ВРХ, собак, коней
  • Визначення патогенності вірусу пташиного грипу H5N1 (сіквенс гену гемаглютінину)
  • Діагностика інфекційних захворювань рослин
  • Кількісне визначення та ідентифікація ГМ-лінії сої, кукурудзи, ячменю, ріпаку, рису, цукрових буряків, картоплі (ПЛР)
  • Генетичний аналіз та ДНК-паспортизація рослин

Визначення показників безпеки в продукції рослинництва і тваринництва

  • Залишкові кількості пестицидів у воді, грунті, рослинному та біологічному матеріалі (молоці, м?ясі та ін.) методом тонкошарової хроматографії, газорідинної хроматографії, високоефективної рідинної хроматографії та методом газорідинної хроматографії / мас-спектрометрії
  • Вміст діючих речовин у пестицидах методом тонкошарової хроматографії, газорідинної хроматографії, високоефективної рідинної хроматографії та методом газорідинної хроматографії / мас-спектрометрії
  • Ізотопи плутонію, стронцію-90 у грунті, рослинності, сільськогосподарській продукції та воді
  • Цезій-137 у воді та грунті
  • Вміст гама-випромінюючих радіонуклідів (енергія випромінювання від 50 до 2000 кеВ) в пробах навколишнього середовища за винятком повітря і води
  • Вміст нітратів та нітритів
  • Вміст важких металів у продукції рослинного, тваринного походження та воді (кадмій, мідь, свинець, цинк, стронцій)

Агрохімічні та мікробіологічні дослідження ґрунту

  • Еколого-агрохімічна оцінка стану поля, еколого - агрохімічна паспортизація поля
  • Дослідження сольового складу водної витяжки солонцевих, засолених і зрошуваних грунтів
  • Визначення вмісту мікроелементів у грунті
  • Визначення катіонного та аніонного складу грунту
  • Дослідження ґрунтів з кислою реакцією ґрунтового середовища та видачею рекомендацій щодо їх меліорації
  • Розрахунок норм добрив із визначенням рухомих форм макроелементів в ґрунті
  • Аналіз торфу та продукти його переробки для сільського господарства
  • Дослідження тепличних грунтів
  • Аналіз мінеральних добрив, органічних добрив
  • Оцінка біологічних властивостей грунту
  • Визначення чисельності грунтових мікроорганізмів за груповим складом
  • Визначення токсичності грунту стосовно біотестів
  • Визначення ферментативної активності грунту

Діагностика хвороб та фітопатологічна експертиза продукції рослинництва і грибівництва

  • Загальна фітопатологічна експертиза зерна пшениці, ячменю, вівса, жита, тритікале (включає визначення енергії проростання, схожості, заспореності сажками, в т.ч. летючою сажкою, вмісту склероціїв та гал нематод, ураженості проростків, та зараженості зерна патогенами)
  • Діагностика хвороб рослин, посадкового матеріалу
  • Визначення контамінації овочесховищ і тари мікроорганізмами
  • Нематодологічний аналіз рослин
  • Визначення якості посівного матеріалу їстівних грибів (включає визначення вологості, рН, чистоти та життєздатності)
  • Надання рекомендацій зі зниження інфекційного фону приміщень
  • Теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації з відривом від виробництва "Діагностика хвороб культивованих грибів та ідентифікація їх збудників"
  • Мікологічний і нематодологічний аналіз грунту та субтрактів для вирощування грибів
  • Аналіз харчових продуктів, кормів та кормової сировини, промислових товарів, біодобавок на забруднення їх мікроорганізмами
  • Вивчення грибостійкості різних матеріалів (папір, вироби технічні, матеріали полімерні та їх компоненти, покриття лакофарбні)
  • Визначення фітосанітарного стану посівів сільськогосподарських культур
  • Мікрофотографія мікроорганізмів
  • Ідентифікація мікроміцетів до виду
  • Виділення грибів у чисту культуру

Реєстрація засобів захисту рослин (ЗЗР)

  • Дореєстраційні випробування ЗЗР
  • Випробовування біологічної ефективності та фітотоксичності ЗЗР
  • Повний спектр екотоксикологічних досліджень ЗЗР
  • Демонстраційні досліди

Визначення гідрохімічних показників якості води

  • рН
  • Електропровідність
  • Загальна твердість
  • Окисність перманганатна
  • Гідрокарбонат-іони
  • Тимчасова твердість (лужність, карбонатна твердість)
  • Залізо загальне
  • Хлориди
  • Сульфати
  • Нітрати
  • Кальцій
  • Магній
  • Загальна мінералізація (сухий залишок)


 
© 2002-2016 Всі права захищені. Контактна інформація.
Використання вищезазначеної інформації можливо тільки із силкою на УКРАЇНСЬКА ЛАБОРАТОРІЯ, а в електроних продуктах - з гіперсилкою на http://www.quality.ua